Vezetőink

V

dr. Frivaldszky Gáspár

ügyvéd, CIPP/E, CIPM, információbiztonsági vezető auditor

"Több mint 15 éve foglalkozom adatvédelemmel. 2008-ban a munkajogi szakjogász diplomamunkámat a munkahelyi adatvédelemből írtam. Az amerikai székhelyű International Association of Privacy Professional minősített (CIPP/E, CIPM) tagja vagyok. Kizárólag adatvédelmi jogi és információbiztonsági ügyekkel, vállalatok GDPR felkészítésével foglalkozom. Adatvédelmi publikációk szerzője vagyok és adatvédelmi konferenciákon adok elő rendszeresen. Aktív tagja vagyok az Informatikai Vállalkozások Szövetségének."

E-mail: gaspar.frivaldszky@abt.hu
Telefon: +36 20 913 7010

dr. Czifra Péter

ügyvéd

"Közel 15 éve végzek ügyvédként különböző méretű cégek számára jogi (munkajogi) tanácsadást, melynek során az adatvédelmi előírások egyre komolyabb hangsúlyt kaptak. Az adatvédelemmel kapcsolatos „GDPR Helyzetfelmérés” szolgáltatásunkban, vagy akár az ABT Treuhand Csoporttal együttműködésben végzett munkaügyi audit kapcsán különösen szeretem a „felfedezés – rávilágítás” örömét, amelynek során ügyfeleink számára is egyértelművé és kézzelfoghatóvá válnak az adott helyzet kritikus pontjai és a kezelésükre általunk felkínált megoldási lehetőségek.”

E-mail: peter.czifra@abt.hu
Telefon: +36 30 493 1842

Smohay Ferenc

ügyvezető igazgató, CISA, CIA

"Kockázatmenedzsment területen megszerzett többéves szakmai tapasztalatom garanciát jelent az Ön cége üzleti és informatikai folyamatainak objektív, és mélyreható elemzésére és fejlesztésére. Munkánk célja minden esetben a cég sikeres működése szempontjából kockázatot jelentő területek feltárása, továbbá annak elkerüléséhez konkrét akcióterv kidolgozása és megvalósítása. Mi mindannyian azért dolgozunk, hogy az Ön vállalata mind biztonsági, mind hatékonysági szempontból eredményesen működjön."

E-mail: ferenc.smohay@abt.hu
Telefon: +36 30 588 3513